Arriba la Collbaix Trail

Moltes gràcies per fer-nos confiança i voler participar en aquesta cursa.
Us enviem informació important del lloc de la recollida de dorsals, sortida i arribada, horaris, els circuits, desnivells, i d’altre informació rellevant.

Sortida – Arribada

La sortida de la cursa és a les 9:00.
El lloc triat per aquest any és l’Espai Jove de Sant Joan de Vilatorrada, que es troba al carrer Alzines, 53.Aquí farem l’entrega de dorsals a partir de les 7:30h del matí.Sortida, arribada, darrer avituallament (la buti), sorteig, i entrega de premis.

Enllaç a Google Maps.

El parking habilitat el teniu ben aprop com podeu veure a la imatge.

Enllaç a Google Maps de BKR, just davant del parking

Els recorreguts

Als enllaços següents us podeu descarregar els tracks preparats per a cadascuna de les curses.

CURTA

MITJANA

LLARGA

Els arxius son en format ZIP ja que alguns anys enllaçar els GPX directament ha suposat un problema per a algun dels participants.
Per tant, primer cal descomprimir abans de carregar als vostres dispositius.

Material i recomanacions

Per aquesta cursa no cal material obligatori. La zona, per als que no la coneixeu, és bastant freda a l’hivern, i passem per llocs a on hi ha humitat, per tant, en alguns punts el circuit estarà relliscós. Aneu amb compte!

Dir-vos també que hi ha un punt per als de la llarga, a on hi ha un tram de 25-30 metres força enfangat que empalma amb un corriol a la dreta. Hi hem posat unes lianes per ajudar-vos a remuntar, son un parell de metres.

Per als de la mitjana, i també quan hi arribeu els de la llarga, es travessa la riera, que amb tantes plujes baixa amb força aigua. Avuí marcant el circuit hem pogut anar saltant de pedra en pedra i hem travessat sense més problemes, però, altre cop, aneu amb compte ja que les pedres rellisquen.

Tant per als de la curta com per als de la mitjana-llarga, en alguns punts del circuit trobareu cordes per ajudar-vos a baixar o pujar, tant sols és per tenir més confiança.

Si veieu al ‘monito’ que es tapa els ulls, es per què no vol veure com baixeu pel corriol.

Feu com ell, us tapeu els ulls i gas avall.

Per als que us estreneu amb nosaltres, potser trobeu alguna icona més propia del Whatsapp que d’una cursa. Si trobeu la pistola…bé, ja veureu.

Tot el que es puja, després es baixa.

Indicacions del circuit

El circuit està marcat amb els colors del nostre club, el VEC.
Groc i negre, negre i groc.
En alguns punts també trobareu indicacions a terra amb spray de color blanc.

Punts d’avituallament.

Un darrer sorteig

Demà farem un darrer sorteig gràcies a la col·laboració de INOV.

Aquí ens toca també agraïr a tots els col·laboradors la seva participació. Sense el seu suport tot plegat seria molt difícil de tirar endavant.

Igualment donar les gràcies a tots els socis del club que sempre hi son quan els necessitem.

I als que participeu a la cursa, esperem que gaudiu i patiu els circuits a parts iguales, i no us ‘foteu’ mal, sobretot!

Moltes gràcies!