S’acosta la Corriolada 2022

En breu obrim inscripcions i començem a passar info, de moment ens quedem amb alguns comentaris que ens vau deixar en edicions anteriors, que ens fan venir ganes de repetir-ho!

Aleix:

Moltes felicitats a tot l’equip, companys i amics que heu organitzat aquesta magnífica corriolada!!! Gracies per fer una feina espectacular!!!

 

Xavier:

Nois, ja ho vam fer en persona a alguns de vosaltres, però tornar-vos a felicitar per la feina ben feta.

Molt bona organització en general, un recorregut espectacular, per mi un marcatge molt correcte i lo mes important un tracte rebut en tot moment genial!!

Enhorabona!!!

 

Pablo:

Molt bona Corriolada! Pur btt si senyor

 

David:

Os.doy un 9, mi primer.año pero si puedo el que viene repito. Un 10 si mejorais las señales, que nos liamos en algun cruce, por lo demas genial. Enhorabuena!!

 

Francisco:

Muy bien organizado ,un 10

 

Marc:

Molts moments de flow, gràcies!

 

Luis:

Muy buena organización.
Un recorrido precioso, de los que dejan huella.

 

Alex:

Muchas felicidades por el gran recorrido conseguido, divertidisima grandes bajas y grandes subidas. El año q viene la tendre en mente

 

Marcus:

Hola! Us envio aquest missatge per felicitar-vos per la corriolada! Va ser Excel·lent! Sempre me’n parlaven i mai podia venir, aquest any l’he probat i us vull felicitar. Sé lo que costa organitzar una proba així i la feina que hi ha en desbrossar molts dels corriols tan entretinguts que hem fet. La gent sempre comenta quan les coses van malament, però crec que és necessari agraïr quan ha sigut tot de 10, la cursa en general, circuit, avituallament i vosltres! Moltes felicitats! Fins aviat! Salut i gas!